Vintern kommer

Vintern kommer
Nu är det snart vinter igen, det känns som att det nyss började bli vår ute... Men det är väl så det är här i detta vinterlandet som vi lever i. Igår rensade jag ur min garderob för att göra plats för alla tjocka vinterkläder och ut i förrådet åkte alla sommarklänningar och tunna toppar. Men på ett sätt tycker jag om det, det är mysigt att hösten börjar komma och man får sitta inne och läsa böcker och dricka te i varma koftor. Men efter hösten kommer den absolut hemska vintern som jag inte alls ser något positivt med. 

Vinter - kallt och grått
Jag är en av dom personerna som verkligen inte tycker om vintern, det är så kallt och grått. Och jag skulle aldrig någonsin vilja jobba utomhus under vintern. Därför är jag så glad att det finns folk som jobbar med snöröjning och sektionsfällning och allt vad det är. Tack för att vi andra som hatar vintern slipper jobba utomhus och att ni gör det istället! 

Vad ska man hitta på under vintern?
Jag tycker inte om vintern, för jag vet inte vad man ska göra under vintern. Alla tycker att det är så trevligt att sitta och spela spel och dricka kaffe och lösa korsord. Det jag tycker funkar under vintern är att fly landet, åka till något fint och varmt land. Det är mitt sätt att överleva mörkret och det har fungerat bra hittills så jag tror att jag kommer att fortsätta köra på det under alla mina år framöver också. Förra året åkte jag till Bali tre veckor och det var det mest underbara någonsin, så vackert, så mycket trevliga människor och jättegod mat! Funderar på att åka tillbaka dit i år igen faktiskt. Annars brukar jag testa något nytt varje år, men Bali var värt att åka tillbaka till.